Otobüs İle İtalya ve 5 Ülke Tur Programı

 

  OTOBÜS ile İTALYA  

 

Bölgenin en iyi 4* Otellerinde 7 gece konaklama

 

  EKSTRA TUR YOK ... 

 

5 Gece İtalya'da, 1 Gece Hırvatistan'da, 1 Gece Sırbistan'da, 1 Gece Gemide Konaklama 

 

Selanik - Yanya - İgoumenitsa - Bari- Pompei - Napoli - Roma (2 Gece) - Siena - Floransa - Pisa - Rapallo
Santa Margherita - Portofino - Milano Venedik - Ljubljana - Zagreb - Niş - Sofya

 

 

NO Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi
1. 30/08/2024 08/09/2024
2. 06/10/2024 15/10/2024

 

Kalkış Yerleri: Kuşadası
PROGRAM
1 Gün: Kuşadası - İpsala - Selanik- Yanya- İgoumenitsa - Bari

Siz değerli misafirlerimizi saat ... Kuşadası Egemed Polikliniği , ....Söke Tren garı , ....Aydın Kadın Doğum Hastane önünden , aldıktan sonra İzmir - Ayvalık - Küçükkuyu - Çanakkale güzerhanı takip ederek ve yolda gerekli molalarımızı aldıktan sonra Lapseki'ye ulaşıyoruz ve yeni açılmış olan 1915 Çanakkale Köprüsünden geçerek Gelibolu'ya ulaşıyoruz ve  Keşan üzerinden İpsala sınır kapısına geliyoruz. Gümrük işlemlerimizi tamamladıktan sonra Yunanistan'a giriş yapmış bulunuyoruz. Yolda uygun kahvaltı ve ihtiyaç molalarıyla ilerleyerek, otobanda rahat bir yolculuk yaparak Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe ve Kavala güzergâhında ilerleyerek Selanik'e ulaşıyoruz. Panoramik şehir turumuzda, Osmanlı döneminden kalma Hükümet Konağı, Aziz Dimitri Kilisesi, Atatürk Evi, Hamidiye Hastanesi, Osmanlı'nın İlk Jandarma Süvari Okulu, Aristoteles Üniversitesi, Şadırvan ve şehrin sembolü olan Beyaz Kuleyi görüyoruz. Ardından Büyük İskender Heykeli, Rotonda, Galerios’un Zafer Takı ve Bey Hamamı'nı ziyaret ederek Aristoteles Meydanı'nda öğle yemeği ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Atatürk Evi'ni daha önce görmemiş olan misafirlerimiz, rehberimizin yönlendirmesiyle Selanik Başkonsolosluğu'nun bahçesindeki Atatürk Evi'ni ziyaret edebilirler. Serbest zamanın ardından Bedesten ve Hamza Bey Camii'ni görerek Selanik'ten ayrılıyor ve Yunanistan’ın doğal güzellikleriyle ünlü, Osmanlı dokusunun yoğun şekilde korunduğu göl kenarındaki Yanya'ya hareket ediyoruz. Yanya Kalesi'ni ziyaret ederken, kale içinde yer alan ve bugün Etnografya Müzesi olarak hizmet veren Aslan Paşa Camii, Yanyalı Ali Paşa Türbesi, Fethiye Camii ve Yanya Valisi Ali Paşa'nın yaptırdığı Süvari Sarayı ile Osmanlı dönemine ait evleri görüyoruz. Pamvotida Gölü kıyısında akşam yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yanya'dan ayrıldıktan sonra İtalya’nın Bari şehrine geçmek üzere Yunanistan’ın İgoumenitsa Limanı'na varıyoruz. Adriyatik Denizi üzerinde konforlu bir feribot ile keyifli bir gece yolculuğuna çıkıyoruz. Bu unutulmaz yolculuk, tarih ve doğal güzelliklerin iç içe geçtiği bir deneyim sunuyor.

NOT: Yunanistan-İtalya gece Feribot seyahatinde yolcularımıza tahsis edilen koltuk türü Uçak tipi Pullman' dır. Feribot yolculuğunu özel kamarada geçirmek isteyen misafirlerimiz için; 1, 2, 3 veya 4 yataklı kamara tahsis etme imkanı vardır.(ekstra) Ancak turumuzu acentemizden veya internetten satın almak isteyen misafirlerimiz; kabin tipi ekstra ödemesini yapmadan önce mutlaka ofisimizden müsaitlik/rezervasyon onayı almalıdırlar. Seçtiğiniz kabin tipini onaysız satın almanız halinde yaşanabilecek aksaklıklardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 



2 Gün: Bari - Pompeii - Napoli - Roma

Yunanistan'dan İtalya'ya doğru Adriyatik Denizi'ni geçerek yapacağımız keyifli feribot yolculuğunun sonunda, sabahın erken saatlerinde İtalya’nın tarihi liman kenti Bari’ye varıyoruz. Bari’den hareket ederek öğle saatlerinde Pompeii Antik Kenti’ne ulaşıyoruz. İlk olarak, antik kentin çevresindeki otantik bir yerel restoranda serbest öğle yemeği yedikten sonra turumuza başlıyoruz. 24 Ağustos 79 tarihinde Vezüv Yanardağı’nın iki gün süren patlamasıyla volkanik kül ve cürufla kaplanarak yok olan, 1599 yılında tesadüfen keşfedilip yapılan kazılarla büyük kısmı gün yüzüne çıkarılan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan bu muhteşem antik kenti ziyaret ediyoruz. Odeon, Büyük Tiyatro, Lupanare (Genel Ev), Forum gibi yapılar ile kentin gelişmişliğini yansıtan geniş caddeleri, su taşıma sistemlerini ve yüzyıllar boyunca lavlar altında kalıp taşlaşmış insan figürlerini görüyoruz. Ardından Vezüv Yanardağı’nın eteklerinden geçerek, İtalya’nın Roma ve Milano’dan sonra en büyük üçüncü şehri olan Napoli’ye ulaşıyoruz. Güney İtalya’nın bu kendine has karakteristik şehrinde yapacağımız turda, başta Castel Nuovo (Yeni Kale), San Carlo Tiyatrosu, Umberto Galerisi, Napoli Kraliyet Sarayı, San Francesco Bazilikası ve Plebiscito Meydanı gibi kentin en önemli yerlerini ziyaret ediyoruz. Fotoğraf çekimi, alışveriş ve yerel lezzetleri denemek için vereceğimiz serbest zamanın ardından ROMA’ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde uygun bir tesiste vereceğimiz akşam yemeği molasından sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Roma’daki otelimizde olacak.



3 Gün: Roma

Kahvaltının ardından, Roma'nın tarihini keşfetmek için otelden ayrılıyoruz. İlk durağımız, gladyatör dövüşleri, halk gösterileri, infazlar ve mitolojik dramalar gibi etkinliklere sahne olmuş, antik dünyanın en ünlü arenası olan Kolezyum. Bu etkileyici yapıyı ziyaretimizin ardından, Roma Sarayı'nı görüp Palazzo di Venezia'ya doğru ilerliyoruz. Burada kısa bir fotoğraf molasının ardından, antik Roma'nın tüm tanrıları için inşa edilmiş ve sonradan kiliseye dönüştürülmüş olan Panteon'a geçiyoruz. Panteon'da, modern İtalya'nın ilk kralı II. Vittorio Emanuele gibi önemli şahsiyetlerin mezarlarını da görebileceksiniz. Gezimize, Domitian Hipodromu'nun kalıntılarının bulunduğu ve ortasında Bernini'nin Dört Nehir Çeşmesi'nin yer aldığı Navona Meydanı ile devam ediyoruz. Dünyanın en ünlü çeşmelerinden biri olan Trevi Çeşmesi'nde kısa bir mola vererek öğle yemeği yiyoruz. Yemeğin ardından tekrar buluşup, adını İspanya Büyükelçiliği'nden alan ve 17. yüzyıldan beri varlığını sürdüren İspanyol Merdivenleri'ne doğru yürüyoruz. Ardından, antik Roma'nın en tarihi meydanlarından biri olan Popolo Meydanı'na geçiyoruz. Burada, ünlü markaların mağazalarının ve keyifli vakit geçirebileceğiniz kafelerin bulunduğu bölgede serbest zaman geçiriyoruz. Günümüzün son durağı, dünyanın en küçük ikinci devleti ve Katolik mezhebinin ruhani merkezi olan Vatikan. Rehberimiz eşliğinde Aziz Petrus Bazilikası'nı ziyaret ediyor ve Vatikan'ın tarihini öğreniyoruz. Gezimizin ardından otelimize dönüyoruz. Gece ışıkları altında Roma'yı keşfetmek isteyen konuklarımız için rehberimizle birlikte yemekli “Roma'da Gece Büyüsü” gecesine katılma imkânı sunuyoruz(ekstra). İtalyan müzikleri eşliğinde, ülkenin lezzetlerini tadacağımız bu unutulmaz akşamın ardından otelimize dönüyoruz ve Roma'daki otelimizde konaklıyoruz

Not: Özellikle Vatikan’ın tüm bölümlerini ziyaret edecek misafirlerimizin öncelikli olarak İnternetten biletlerini almaları ve bu gün için gerçekleşecek turdan en geç 1 gün öncesinde bunu Rehberimize belirtmeleri gerekmektedir.



4 Gün: Roma - Siena - Floransa - Pisa

Otelimizde güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra, Roma'dan ayrılarak Floransa'ya doğru yola çıkıyoruz. Yolculuğumuzun ilk durağı, Orta İtalya'nın Toskana bölgesinde yer alan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Siena. Siena, ortaçağ atmosferini koruyan Piaza del Campo Meydanı ve bu meydanda her yıl düzenlenen Palio at yarışlarıyla ünlüdür. Burada, tarihi sokakları ve 1348 yılından beri ayakta olan, İtalya'nın en etkileyici kiliselerinden Siena Katedrali'ni (Duomo di Siena) keşfetmek üzere yürüyüş turumuza başlıyoruz. Belediye Sarayı ve 102 metre yüksekliğiyle İtalya'nın ikinci en yüksek kulesi olan Mangia Kulesi'nin çevrelediği Campo Meydanı'nda (Piazza del Campo) gezimizi tamamladıktan sonra, serbest zaman geçiriyoruz. Sonrasında, Siena'dan ayrılarak Floransa'ya doğru yola çıkıyoruz. Öğleden sonra Floransa'ya vardığımızda, bu sanat ve kültür şehrinde görsel bir şölen sunan yürüyüş turumuza başlıyoruz. İlk olarak, 1296-1436 yılları arasında inşa edilmiş, Rönesans'ın başyapıtlarından biri olan ve ünlü kubbesiyle dikkat çeken Floransa Katedrali'ni (Cattedrale di Santa Maria del Fiore) ziyaret ediyoruz. Ardından, Avrupa'nın en büyük kütüphanelerinden biri olan ve İtalya'nın en büyük kütüphanesi olarak bilinen Milli Kütüphane ile Michelangelo, Galileo, Dante, Machiavelli, Foscolo, Gentile, Rossini ve Marconi gibi önemli İtalyanların mezarlarının bulunduğu, “İtalyan Şöhretleri Tapınağı” olarak da anılan Santa Croce Bazilikası'nı görüyoruz. Turumuz, adını önündeki Eski Saray'dan (Palazzo Vecchio) alan ve çevresindeki heykellerle adeta bir açık hava müzesi gibi olan Senyörler Meydanı'nda (Piazza Signoria) devam ediyor. Burada, Benvenuto Cellini tarafından yapılan bronz Perseus Heykeli gibi birçok muhteşem heykeli görebilirsiniz. Sonrasında, Eski Köprü (Ponte Vecchio) üzerinden yürüyerek, sokak sanatçıları ve ünlü kafeleriyle bilinen Cumhuriyet Meydanı'na (Piazza della Repubblica) ulaşıyoruz. Gezinti ve alışveriş için serbest zamanın ardından, Pisa'ya geçerek otelimize yerleşiyoruz. Geceyi Pisa Cascina'daki otelimizde geçiriyoruz.



5 Gün: Pisa - Rapallo - Portofino - Milano

Kahvaltımızı otelde aldıktan sonra Milano'ya doğru yola çıkıyoruz. İlk durağımız, dünya çapında eğikliğiyle tanınan Pisa Kulesi'nin bulunduğu PİSA şehri. Şehrin simgesi haline gelen bu kule, aslında katedralin çan kulesi olarak inşa edilmiştir. Pisa turumuzda, kulenin yanı sıra Pisa Katedrali (Cattedrale di Pisa), tarihi Anıt Mezarlık (Campo Santo), San Giovanni Vaftizhanesi ve muhteşem Mucizeler Meydanı’nda (Piazza dei Miracoli) rehberimizin detaylı anlatımları eşliğinde gezerek serbest zaman geçiriyoruz. Ardından, misafirlerimizle buluşarak PİSA'dan ayrılıyor ve İtalyan Rivierası boyunca kuzeye doğru ilerliyoruz. Ligurya kıyılarının en şirin sahil kasabalarından biri olan RAPALLO’ya varıyor ve burada rehberimizin bölge hakkındaki bilgilendirmelerini dinledikten sonra serbest zaman veriyoruz. Arzu eden misafirlerimizle birlikte kısa bir otobüs yolculuğu ve ardından keyifli bir vapur gezisi yaparak, 60’lı yılların meşhur şarkısına ilham kaynağı olmuş, rengârenk evlerin süslediği küçük limanı ile İtalya’nın ve Avrupa'nın en pitoresk yerleşimlerinden biri olan PORTOFİNO’ya gidiyoruz. Burada geçireceğimiz keyifli vakit sonrasında, Portofino ve Rapallo'dan ayrılarak, Ceneviz (Genova) üzerinden Alpler ve Apenin Dağları arasında uzanan yolculuğumuza devam ediyoruz ve İtalya’nın Roma’dan sonra ikinci büyük şehri olan MİLANO’ya ulaşıyoruz. Geceyi Milano'daki otelimizde geçiriyoruz. 



6 Gün: Milano -Venedik - Treviso

Otelimizdeki kahvaltımızın ardından, Milano şehir merkezine doğru hareket ediyoruz. Otomotiv, moda, sanat ve lirik opera merkezi olarak bilinen Milano'da yapacağımız yürüyüş turunda ilk durağımız, İtalyan operasının en büyük bestecilerinden Verdi'nin son operasını sahnelediği, dünyanın en prestijli opera binalarından biri olan La Scala Tiyatrosu olacak. Ardından, Milano'da 17 yılını geçiren Leonardo Da Vinci'nin heykelini ve müzesini ziyaret ediyoruz. Buradan, ünlü moda mağazalarına ev sahipliği yapan, dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Vittorio Emanuele II Galerisi’ne geçiyoruz. Turumuz, şehrin kalbi Piazza Del Duomo’da, Avrupa’nın en büyük dördüncü katedrali olan Milano Katedrali’ni (Duomo di Milano) görerek sona eriyor. Serbest zamanın ardından rehberimizle yeniden buluşup Milano'dan ayrılıyor ve Venedik'e doğru yol alıyoruz. Yolculuğumuz sırasında uygun tesislerde molalar veriyoruz. Ortaçağ ve Rönesans dönemlerinde denizlerdeki en güçlü devlet olan ve 13. yüzyıldan 17. yüzyılın sonlarına kadar sanat ve ticaretin merkezi olan Venedik Cumhuriyeti’nin başkenti Venedik’e varıyoruz. Venedik’te yapacağımız yürüyüş turunda, Grand Kanal’a bağlanan 45 kanalı ve çevresindeki tarihi yapıları keşfediyoruz. İlk olarak, İtalyan Krallığı’nın kurucusu Vittorio Emanuele II Anıtı’nı ziyaret ediyoruz. Ardından, hapishaneye giden mahkumların Venedik manzarasını son bir kez görüp iç geçirdikleri rivayet edilen Ahlar Köprüsü’nü (Ponte dei Sospiri) görüyoruz. Venedik Cumhuriyeti’nin siyasi merkezi olan Dükler Sarayı’nı (Palazzo Ducale) ve İtalya’nın en büyüklerinden biri olan Aziz Marko Milli Kütüphanesi’ni (Biblioteca nazionale Marciana) ziyaret ederek, Venedik’in simgesi olan San Marko Meydanı’na ulaşıyoruz. Bizans mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan ve zengin Bizans mozaikleri nedeniyle “Altın Kilise” olarak bilinen San Marko Bazilikası’nı gördükten sonra, turumuzu tamamlıyoruz. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Gondol Turumuza katıldıktan sonra, gezinti, alışveriş ve akşam yemeği için serbest zaman veriyoruz. Günün sonunda, Treviso’daki otelimize yerleşerek geceyi burada geçiriyoruz.



7 Gün: Trevisio – Bled Gölü - Ljubljana - Zagreb

Otelimizde yapacağımız kahvaltının ardından, Treviso’dan ayrılarak Zagreb'e doğru yola çıkıyoruz. Kısa bir süre sonra İtalya'dan Balkanlar'a geçerek, Yugoslavya'nın dağılmasının ardından bağımsızlığını kazanan ilk ülkelerden biri olan Slovenya'da ilerliyoruz. İlk durağımız, başkent Ljubljana'nın yaklaşık 50 km kuzeybatısında yer alan ve Avrupa'nın en eski buzul göllerinden biri olan, doğanın içinde huzur bulacağımız Bled Gölü olacak. Bu yeşilliklerle çevrili gölde keyifli zaman geçirdikten sonra, ülkenin başkenti Ljubljana'ya varıyoruz. Burada, 11. yüzyılda inşa edilen ve ortaçağ döneminde Carniola Kontlarının Sarayı olarak kullanılan Ljubljana Kalesi'ni ziyaret ediyoruz. Şehrin sembol yapısı olan ve ortaçağ kenti ile modern şehri birleştiren Üçlü Köprü (Tromostovje), Slovenya'nın en ünlü şairi France Preseren'in adını taşıyan Preseren Meydanı, Ulusal Kütüphane ve Fransız Kilisesi görülecek yerler arasında. Öğle yemeği ve alışveriş için serbest zamanın ardından, Ljubljana'dan ayrılarak Hırvatistan'a geçiyoruz. Günün son durağı, ülkenin başkenti ve Tuna Nehri'nin en uzun kolu olan Sava Nehri'nin kıyısında kurulu Zagreb olacak. Zagreb'teki turumuza Ban Jelačić Meydanı'ndan başlıyoruz. Ev yapımı gıda maddeleri, taze meyve ve sebzelerin satıldığı, şehrin geleneksel turistik çiftçi pazarı Dolac Market, Meryem'in Miracı, Macaristan Kralları I. Ladislaus ve Aziz Stephan’a adanmış, Neo-Gotik mimarisiyle dikkat çeken Zagreb Katedrali, Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Aziz Marko Kilisesi gezimiz sırasında göreceğimiz yerler arasında. Şehir merkezinde gezinti ve akşam yemeği için serbest zamanın ardından, otelimize yerleşiyoruz. Geceyi Zagreb'teki otelimizde geçiriyoruz.



8 Gün: Zagreb - Niş

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Zagreb'ten ayrılarak Niş'e doğru yola çıkıyoruz. Öğle saatlerine doğru Hırvatistan'dan çıkarak Sırbistan'a geçiyoruz. Sırbistan'ın kuzeyinde bulunan ve verimli topraklarıyla bilinen Pannonian Ovası üzerinden ilerliyoruz. Tuna Nehri'nin güneyinden, Belgrad ve Paracin'den geçerek, gerekli ihtiyaç molalarıyla akşam üzeri Niş'e ulaşıyoruz. Niş, Sırbistan'ın Belgrad ve Novi Sad'dan sonra üçüncü büyük şehri olup, Balkanlar'daki en eski yerleşim yerlerinden biridir. Tarih boyunca Doğu ile Batı arasında bir köprü görevi gören bu şehir, aynı zamanda Konstantinopolis'in (İstanbul'un) kurucusu ve ilk Bizans imparatoru olan Büyük Konstantin'in doğum yeridir. Şehirde yapacağımız panoramik turumuzda, Roma kalıntıları üzerine 18. yüzyılın başlarında inşa edilmiş olan ve Avrupa'daki en iyi korunmuş Osmanlı kalelerinden biri olan Niš Kalesi'ni ziyaret edeceğiz. Kalenin içinde yer alan Osmanlı Hamamı, Bali Bey Camii, Kral Milan Anıtı ve Meydanı da göreceğimiz yerler arasında. Kent merkezinde yer alan Kral Milan Meydanı'nda gezinti ve akşam yemeği için serbest zamanın ardından otelimize yerleşiyoruz. Geceyi Niş'teki otelimizde geçiriyoruz.



9 Gün: Niş - Sofya - Kapıkule - Kuşadası

Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından, Haçlı Seferleri’nin izlerini taşıyan ve Bizans döneminde “Ordu Yolu”, Osmanlı döneminde ise Avrupa fetihlerinin “Sağ Kol”u olarak bilinen Niş Vadisi rotasını takip ediyoruz. Bu güzergah üzerinden Dimitrovgrad'a ulaşarak Bulgaristan sınır kapısına varıyor ve ülkeye giriş yapıyoruz. Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da gerçekleştireceğimiz panoramik turla şehirle tanışıyoruz. İlk durağımız olan Aleksander Nevski Meydanı’nda, Balkanların en büyük ibadet yerlerinden biri olan Aleksander Nevski Katedrali’ni, İsimsiz Asker Anıtı’nı ve şehre ismini veren Ayasofya Kilisesi’ni görüyoruz. Ardından, Mustafa Kemal Atatürk’ün Yeniçeri kıyafetiyle katıldığı meşhur balonun düzenlendiği Orduevi’ni, Rus Kilisesi’ni ve şehirdeki önemli resmi yapılar arasında bulunan Parlamento ve Elçilikler gibi binaları gözlemliyoruz. Ayrıca, şu an Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi Mahmut Paşa Camii’ni ve Roma dönemine ait Serdica kentinin kalıntılarını rehberimizin bilgilendirici anlatımları eşliğinde ziyaret ederek, Sofya’nın kalbi olan Nezavisimost Meydanı’na (Bağımsızlık Meydanı) ulaşıyoruz. Burada Sveta Petka Kilisesi, Banyabaşı Camii, Sofya Sinagogu, Sveta Sofya Anıtı ve Sveta Nedelya Kilisesi gibi önemli dini ve tarihi yapıları görerek turumuzu tamamlıyoruz. Sonrasında, Vitoşka Caddesi’nde serbest zaman vererek, modern mağazalar ve kafelerde alışveriş ve öğle yemeği fırsatı sunuyoruz. Sofya’dan ayrıldıktan sonra, uygun molalar vererek Meriç Nehri vadisi boyunca ilerleyip, Filibe (Plovdiv) üzerinden Haskovo ve Harmanlı güzergahını takip ederek Kapıkule Sınır Kapısı’na ulaşıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra, Edirne-Keşan-Çanakkale yolunu izleyerek, sabahın erken saatlerinde Kuşadası’na varıyoruz ve bir dahaki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşmak üzere iyi dileklerimizle ayrılıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
06.10.2024Otel 11.249,00 €
999,00 €
1.599,00 €
1.349,00 €
1.249,00 €
999,00 €
0 - 2 Yaş 199,00 €
3 - 12 Yaş 979,00 €
0 - 2 Yaş 199.00 €
3 - 12 Yaş 979,00 €
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Programda beirtilen tüm şehir ve kültür turları
  • Tüm şehir giriş ücretleri, turist konaklama vergileri
  • Tüm otoban Check-point(ZTL) ve otopark ücretleri
  • 2 Gece 4* Roma’daki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece 4* Venedik-Trevisio’daki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece 4* Pisa Cascina'daki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece 4* Milano’daki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece 4* Zagreb’deki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece 4* Niş’teki Otelimizde Oda kahvaltı Konaklama
  • 1 Gece Gemi’de ATS-Pullman (Kabin isteğe bağlı)
  • Venedik Gezisi ve Vapuretto Ücreti
  • Lüks Otobüs ile Ulaşım
  • Araç İçi Limitli Su İkramı
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik ve Yerel Rehberlik Hizmetleri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • KUŞADASI TOURS Güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Schengen Vizesi ve Servis Hizmeti Ücreti (Geçerli vizesi olan veya Yeşil Pasaportu sahiplerine Vize gerekmemektedir.)
  • Yurtdışı Çıkış Harcı Bedeli. Misafirler tarafından ilgili bankalara yatırılır.
  • Tüm Öğle ve  Akşam Yemekleri ile Molalarda Alınan Yiyecek ve İçecekler
  • Her Türlü Otel Ekstraları
  • Müze ve Ören Yeri ve Milli Park Giriş Ücretleri
  • Gemide Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Gemide Kabin Konaklama Farkı (İsteğe Bağlı)
  • İsteğe Bağlı Venedik’ te Gondol Turu
  • İsteğe Bağlı Portofino – Tekne Ücreti Dahil (25 €)
  • Özel Seyahat Sağlık ve Güvence Sigortası 20 € (65 Yaş üstü yolculardan 35 € alınır.)

 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.kusadasitours.com.tr/tur-862-otobus-ile-italya-ve-5-ulke.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 16.09.2024 23:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.